Bemutatkozás


Cégünk családi vállalkozásként 2000-ben alakult. Kezdetben fő tevékenységünk a dísznövénytermesztés volt, melynek három generáció óta nagy hagyományai vannak. Ehhez kapcsolódva a parképítés volt cégünk másik alaptevékenysége.

2007-ben bővült a Borbolya 2000 Bt. profilja. Ebben az évben sikeresen pályázott cégünk az elektromos hálózat biztonsági övezetének gallyazási munkálataira. Az első időszakban csak néhány eszközünk volt ezen munkák teljesítésére, mára gépparkunk is jelentősen bővült. Több emelőkosaras autó, ágdaráló és számtalan fűrész áll rendelkezésünkre.

2017-ban befejeztük a dísznövénytermesztést, de a teljeskörű parképítés és –fenntartás, valamint fűnyírás, továbbra is cégünk szolgáltatásai között szerepel.

A kezdetektől munkánk során nagy hangsúlyt fektettünk, és a mai napig elengedhetetlennek gondoljuk a kitűnő minőségű anyagok, eszközök használatát, illetve a kiváló minőségű munkavégzést. Számunkra nagyon fontos ügyfeleink elégedettsége, számos partnerünket már 10-15 éve referenciánk között tudhatjuk.

Keressen bátran

Legfőbb partnerünk